pondělí 1. prosince 2014

One Republic 14.11.

Dnes přidám něco z aktuálnějšího soudku, abych si trošku odpočinula od příspěvků z Londýna.

14.11.2014 jsem byla s přítelem na koncertě One Republic. Měli jsme lístky už od května a hrozně moc se těšili!! (datum koncertu vylepené na lednici, abych i při náhlé demenci nezapomněla!) Protože byl koncert v pátek večer v Praze, tak jsme si našli přes slevový portál ubytování v hotelu Svornost na Praze 9, že se druhý den podíváme trošku po Praze.

Hotel můžu doporučit, jedna zastávka vlakem od O2 areny (spolu s jednou zastávkou šaliny). Vše bylo skromné, ale čisté, bez problémů.

Koncert byl naprosto úžasný! V 8 začala skupina Kongos, která všechny pořádně rozehřála. Ti nás i docela zaujali a prý jsou v Americe celkem populární. Kolem čtvrt na 10 jsme se dočkali hlavních hvězd večera.




My měli místa přímo naproti pódiu, takže jsme krásně viděli a díky obrazovkám si prohlídli i nějaké detaily :) Výhoda byla, že jsme si mohli u klidnějších písniček sednout. Malá nevýhoda (ale ne moje), že když jsme to pořádně roztočili, tak dámy za mnou zadek nezvedly, takže asi nic moc neviděly, protože my si stoupli a tancovali. Ale nešli jsme na divadlo, že!

One Republic hráli skvěle. Dokázali střídat větší pódiovou show s intimním vystoupením, kdy jsme si připadali spíš jak v nějakém menším klubu, a ne v obrovské hale. Nic bych nevytkla, byla jsem nad míru spokojená. Všichni jsou takoví multi-instrumentalisti, že jsem přestávala stíhat kdo na co hraje a jestli má kytarista zrovna kytaru nebo sedí u klavíru. To samé platí i zpěvákovi, Ryanovi, který si střihl ploužák Apologize/Stay with me akusticky na klavír a už pomalu ani nevím, na co všechno v konečné fázi hrál.

Jestli budete mít možnost na ně někdy jít, vřele doporučuju!!!!

Malá ukázka, abyste měli představu. One Republic - Something I Need. Videa jsou z mojeho foťáku, tak to tomu samozřejmě odpovídá.


Při Good Life promítali na plátně obrázky z Prahy a my jako správní patrioti řvali a tleskali jak šílení. (my rozumějte ostatní a já ne :D)


Žádné komentáře:

Okomentovat